Voel je fit met uw Personal Trainer ! | Afvallen met personal training
68
page-template-default,page,page-id-68,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Afvallen met personal training

Verlies blijvend kilo’s met het Weight Control Program

 

Wil je graag verantwoord afvallen en op gewicht blijven? Dan is ons 8 weken durende Weight Control Program jou op het lijf geschreven. Het programma is ontwikkeld door gecertificeerd Strength & Conditioning Coach en Personal Trainer Ian van der Werf.

 

Het programma

 

Het Weight Control Program draait in essentie om gezonder eten en meer bewegen. Een persoonlijke trainingsschema, voedingsschema en tal van handige tools helpen je daarbij.

 

Bewegen

 

Met bewegen verbrand je niet alleen calorieën, je krijgt er ook energie van en voelt je fitter. Bovendien is fysieke inspanning ook goed voor je geestelijk welbevinden.

 

Bewegen in het Weight Control Program bestaat uit een combinatie van krachttraining en cardio – de beste manier om effectief af te vallen. Je trainingsintensiteit wordt afgestemd op o.a. je leeftijd en doelen.

 

Eten

 

Gezonder eten vormt de sleutel tot blijvend gewichtsverlies. Het Weight Control Program schrijft je niet tot in detail voor wat je moet eten, maar laat je zelf bewuste voedingskeuzes maken binnen een bepaald calorieënbudget (1500 kcal voor vrouwen, 1800 kcal voor mannen).

 

Meer informatie

 

Voordat je aan het programma begint, heb je een persoonlijk intakegesprek van circa één uur met Ian. Met hem maak je een trainingsplanning om jouw doel te bereiken. Ook vindt er een huidplooimeting plaats en je krijgt het handboek Weight Control Program mee naar huis om zelf aan de slag te gaan.

 

In het handboek vind je onder andere:

  • Je persoonlijk trainingsschema
  • Een trainingslogboek om je vooruitgang bij te houden
  • Algemene informatie over voeding en training
  • Voedingswijzer en voedingslijsten
  • Turflijsten om bij te houden wat je dagelijks gegeten hebt

 

Het 8 weken durende trainingsprogramma kost slechts 31,25 euro per week exclusief begeleiding. Heb je behoefte aan een persoonlijkere aanpak? Kies dan voor personal training.