Voel je fit met uw Personal Trainer ! | Over personal training
513
page-template-default,page,page-id-513,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Over personal training

Een personal trainer is ideaal voor iedereen die slimmer wil trainen en sneller resultaat wil zien. Je personal trainer gaat uit van jouw vertrekpunt en doelen, en brengt je daar zo snel mogelijk naartoe. Wat je doel ook is.

 

Lees verder of maak meteen kennis met onze personal trainers.

 

Voor wie is personal training geschikt?

 

Personal training is in principe voor iedereen toegankelijk, ongeacht leeftijd of conditioneel niveau. Jong en oud, beginner of gevorderde. Onze cliënten variëren van mensen die voor het eerst voet in de sportschool zetten tot doorgewinterde (top)sporters.

 

Personal training: doeltreffend en efficiënt

 

De kracht van personal training schuilt in de persoonlijke aanpak en professionele begeleiding. De training wordt 100% afgestemd op jouw individuele doelen en houdt tevens rekening met eventuele oude blessures, kwaaltjes enzovoorts. Zo blijf je blessurevrij en gezond, en boek je betere resultaten in minder tijd.

 

Wat doet een personal trainer precies?

 

Steunend op zijn ruime kennis en ervaring, ontwerpt je personal trainer een trainingsprogramma op maat voor je. Hij begeleidt je 1-op-1 tijdens je trainingen en ziet erop toe dat je oefeningen correct en veilig uitvoert. Ondertussen ontvang je adviezen op het gebied van voeding en gezondheid die bijdragen aan je doelen.