Voel je fit met uw Personal Trainer ! | Sponser
16087
page-template-default,page,page-id-16087,ajax_fade,page_not_loaded,,side_area_uncovered_from_content,qode-theme-ver-16.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive
 

Sponser

SS16_Training_Leaderboard_728x90px
Historie van Canterbury

In 1904 begonnen de drie oprichters John Lane, Pringle Walker en Alfred Rudkin met het produceren van sterke, wollen kleding, die het wilde klimaat van de Nieuw-Zeeland aan moest kunnen. De drie heren waren Engelse migranten, die trotse Kiwi’s werden. Zo trots dat ze hun bedrijf vernoemde naar de regio waar zij gingen wonen, Canterbury. De kwaliteit en duurzaamheid van hun producten werd al snel opgepikt door het Nieuw-Zeelandse leger, waardoor zij in de Eerste Wereldoorlog de kleding van het leger verzorgden. Deze reputatie werd vervolgens opgepikt door de fameuse All-Blacks, waar Canterbury 75 jaar lang de trotste kledingfabrikant van is geweest. Door de samenwerking met het beste rugbyteam aller tijden is de rugbylijn van Canterbury ontstaan. Meer dan 100 jaar later staat de naam Canterbury nog steeds synoniem voor kwaliteit en duurzaamheid en wij zijn van plan deze naam de volgende 100 jaar ook waar te maken.

 

U zult spoedig alle trainers van MijnTrainer Strength & Conditioning zien lopen in bovengenoemde kledingmerk. Indien u vragen heeft over het merk of graag zelf kleding wilt aanschaffen, vraag dan naar de voorwaarde bij een van onze trainers.

 

SS16_TrainingANZ_HalfPg_300x600px2